Domov > Novice > Prenovljen spletni portal
Prenovljen spletni portal

S ponosom sporočamo vsem uporabnikom spletnega portala CVŽU Podravje, da smo vzpostavili povsem prenovljene spletne strani. Spletni portal smo tako grafično posodobili in približali uporabniku, ga vsebinsko »prečistili« ter pripravili v obliki, za katero menimo, da bo uporabnikom prijazna in vsebinsko polna.

Največje spremembe boste opazili pri zavihku Koledar dogodkov ter Samostojno učenje. Pod prvim naslovom najdete delavnice, tečaje, predavanja in podobne aktivnosti, ki jih ponuja Center vseživljenjskega učenja Podravje, na katere se s preprostim klikom nato lahko tudi prijavite. Na podstrani Samostojno učenje je na voljo vso učno in drugo gradivo, ki smo ga uspeli zagotoviti do sedaj. Gradivo je namenjeno uporabnikom spletnega portala CVŽU Podravje brezplačno.

V želji, da bi spletni portal zaživel v kar največji možni meri, vas vabimo, da si ga ogledate, svoje morebitne pripombe ali komentarje pa lahko sporočite preko navedenih elektronskih naslovov. Le tako bo namreč portal tak, kakršnega si želimo vsi – uporabniki in projektna ekipa LU Ptuj ter konzorcijskih partnerjev CVŽU Podravje.

 
Knjižnica Ormož
ZRS Bistra
Prj Halo
Obrtna zbornica Ptuj