Domov > Novice > Brezplačna usposabljanja za izbrane rok. poklice
Brezplačna usposabljanja za izbrane rok. poklice

Povabilo na brezplačna pilotna usposabljanja za izbrane rokodelske poklice (pletarstvo, ročno tkanje, lončarstvo, umetnostno kovaštvo)

V okviru čezmejnega projekta Rokodelska akademija (OP Slovenija-Madžarska 2007-2013), ki je sofinanciran iz sredstev Evropske unije (Evropski sklad za regionalni razvoj) je ena od pomembnejših projektnih aktivnosti izvajanje daljših pilotnih programov usposabljanj za izbrane rokodelske poklice. 

Program usposabljanja zajema praktični in teoretični del spoznavanja rokodelske panoge. Usposabljanja bodo potekala v rokodelskih delavnicah na sedežih posameznih izvajalcev pod mentorstvom izkušenih rokodelcev in drugih strokovnih delavcev. K usposabljanju vabimo vse zainteresirane, zlasti pa obstoječe in potencialne nosilce rokodelskih obrti in domačih dejavnosti, ženske s podeželja, težje zaposljive mlade, brezposelne, invalide, upokojence in gojence varstveno-delovnih centrov. Usposabljanje je za  vse udeležence  brezplačno.

Več informacij v priponki in na spletni strani projekta.
Več informacij o projektu, projektnih partnerjih in do sedaj izvedenih aktivnostih tudi v 1. in 2. številki glasila projekta.

Veseli bomo skupnega sodelovanja z vami.

Projektni partnerji Rokodelske akademije

 

Tatjana Vokić Vojkovič
vodja projekta Rokodelska akademija / Kézműves Akadémia
Občina Veržej, vodilni partner
Ulica bratstva in enotnosti 8
SI – 9241 Veržej
Slovenija
M: +386 51 654 778
T: +386 2 588 90 60
F: +386 2 584 44 88
E: Elektronski naslov varujemo pred iskalci naslovov za pošiljanje nezaželjenih (spam) sporočil. Da bi ga videli potrebujete omogočen javascript.
W: www.rokodelska-akademija.si 

 
Knjižnica Ormož
ZRS Bistra
Prj Halo
Obrtna zbornica Ptuj