Domov > Novice > Virtualni portfolio
Virtualni portfolio
Pravkar smo pričeli z zadnjo fazo testiranja spletne aplikacije Virtualni portfolio. Aplikacija je na voljo vsem, ki želite beležiti svoja neformalno pridobljena znanja na preprost, uporabnikom prijazen način.

Kaj pravzaprav omogoča aplikacija Virtualni portfolio? Na kratko: registrirani uporabniki imajo na voljo preprosto orodje za povsem "neboleče" shranjevanje, beleženje in urejanje podatkov o svojih znanjih, ki so jih tako ali drugače pridobili. To velja tako za strokovna, torej formalna področja, kot tudi za neformalna znanja. Poudarek aplikacije je na dostopnosti in enostavnosti uporabe, hitrem načinu vnašanja podatkov in preglednem izpisu.

Morda najbolj zanimiva pa je možnost, da lahko registrirani uporabniki, v kolikor seveda želijo, pošljejo naši strokovni svetovalki Elektronski naslov varujemo pred iskalci naslovov za pošiljanje nezaželjenih (spam) sporočil. Da bi ga videli potrebujete omogočen javascript. elektronsko pošto z željo po osebnem svetovalno-informacijskem sestanku na sedežu Centra vseživljenjskega učenja, Ljudski univerzi Ptuj. Tam skupaj s svetovalko svoja neformalna znanja tudi preverijo oziroma "potrdijo" - izkažejo s pridobljenimi dokumenti, spričevali, potrdili ali drugimi materiali, da so jih resnično pridobili. Takrat bo svetovalka njihove vnose v Virtualnem portfoliu tudi uradno potrdila.

Vse dodatne informacije lahko dobite na sedežu Centra VŽU Podravje, torej Ljudski univerzi Ptuj, na elektronskem naslovu Elektronski naslov varujemo pred iskalci naslovov za pošiljanje nezaželjenih (spam) sporočil. Da bi ga videli potrebujete omogočen javascript. , telefonski številki 02 749 21 55 ali Točkah vseživljenjskega učenja v Cirkulanah, Ormožu, Destrniku, Markovcih, Kidričevem, Majšperku in Vidmu. Točke VŽU in njihove naslove najdete tukaj.

 
Knjižnica Ormož
ZRS Bistra
Prj Halo
Obrtna zbornica Ptuj